Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Βιβλιοπαρουσιάσεις στα Τρίκαλα από το «Αλφαβητάρι»

Παρουσιάζεται στα Τρίκαλα το βιβλίο «Το 3 και το 7» του Γιώργου Παπαχρήστου

Παρουσιάζεται στα Τρίκαλα το βιβλίο «Το 3 και το 7» του Γιώργου Παπαχρήστου

Εκδήλωση διοργανώνουν οι εκδόσεις «Λιβάνη» και το βιβλιοπωλείο «Αλφαβητάρι» την παρουσίαση του μυθιστορήματος «Το 3 και το 7» του συγγραφέα-δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου, την Πέμπτη 15 Απριλίου στις 9 το βράδυ στη «Σoυίτα».
Για το βιβλίο θα μιλήσουν, ο Χρήστος Χάιδος, βουλευτής ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Λέγκας, βουλευτής ΝΔ, η Όλγα Μπαλαούρα, αν. διοικητής Νοσοκομείου «Αγία Όλγα», και η Ισαβέλλα Ζήτρου-Καψή, Φιλόλογος. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά ο Παναγιώτης Μαγκλάρας και η Λιάνα Μήνια.
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Ο αυστηρός καθηγητής της ιατρικής, ο γνωστότερος ίσως ογκολόγος της Αθήνας ,ο άνθρωπος που κάθε του ανακοίνωση σε συνέδριο προκαλούσε αίσθηση γιατί πήγαινε την επιστήμη του ένα βήμα πιο πέρα ,έμοιαζε τώρα με ένα τόσο δα ανθρωπάκι που είχε χαθεί στο κάθισμά του. Γιατί η μοίρα που είχε αποφασίσει να παίξει μαζί του δεν είχε συμφωνήσει ότι οι επιλογές της θα ταυτίζονταν με τα δικά του σχέδια .Επειδή εκείνος αποφάσισε να δώσει τη δική του λύση στο πρόβλημα ,αυτό δε σήμαινε ότι αυτομάτως και η μοίρα θα συναινούσε.
Ο συγγραφέας Γιώργος Παπαχρήστος
Ο Γιώργος Χρ. Παπαχρήστος γεννήθηκε στα Γιάννενα. Εργάζεται ως αρθρογράφος και αναλυτής στην εφημερίδα Τα ΝΕΑ .Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1976 από το περιοδικό Αθηνόραμα και εργάστηκε κατά σειρά στις εφημερίδες Εξόρμηση, Βραδυνή, Ελεύθερη Γνώμη, Ποντίκι, Βήμα στα περιοδικά Ταχυδρόμος και ΝΙΤRO και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Έχει εργαστεί επίσης επί σειρά ετών στη συνδρομητική τηλεόραση NOVA και στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι. Μετά το πρώτο μυθιστόρημα «Σκιές στο περιστύλιο» (1999), το2000 κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο του «Παράλληλες Σχέσεις» και το 2003 κυκλοφόρησε το τρίτο του βιβλίο, το ιστορικό μυθιστόρημα «Ανώνυμες Ιστορίες", ενώ το 2007 εξέδωσε το «Μια Στιγμή Μόνο». Όλα τα βιβλία εκδόθηκαν από τις Εκδόσεις «Λιβάνη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου